Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

REAPING WHAT WE SOW. FROM SEED TO RATATOUILLE!

11. March | 14:00 - 14:20

|Recurring Event (See all)

One event on 11. March 2021 at 14:00

Mit Hilfe von recyceltem Verpackungsmaterial (z.B. WC-Rolle, PET-Flaschen, Dosen etc.) pflanzen wir die Samen für unser gemeinsames Ratatouille an [online]. Ein Paket mit Erde und Samen erhältst Du vor dem Workshop per Post zugestellt.

Ob die Samen später zu einer Peperoni, einer Zucchetti oder einer Aubergine heranwachsen, zeigt sich dann im Sommer.

Nach 6 Wochen laden wir Dich ein, Deinen Setzling ins Hochbeet im aki-Garten zu pflanzen. Hier kannst Du nun beobachten, wie sich aus den Setzlingen ein grosses, farbiges  Gemüsebeet entwickelt. Im Sommer werden wir das Ratatouille gemeinsam zubereiten und anschliessend genussvoll essen. Wir freuen uns auf viele Teilnehmer*innen bei unserem Ratatouille-Projekt!

Anmeldung bitte bis Freitag 05. März mit Name und Adresse an 

–> The event will take place at 10am and at 2pm for 20min each time.

 

 

With the help of recycled packaging materials (e.g. toilet paper rolls, PET plastic bottles, cans etc.) we plant the seeds for our collective ratatouille [online]. A package with soil and seeds will be delivered to your door by mail prior to the workshop.

Whether your seeds will grow into peppers, a courgette/zucchini, or an aubergine you’ll find out in summer.

After 6 weeks, we invite you to plant your seedling in the raised garden bed in the aki garden (right next to ETH). Here you can observe the seedlings grow into a large and colourful vegetable patch. In summer, we will prepare and enjoy a delicious ratatouille together. We look forward to many participants in our ratatouille project!

 

Please register by Friday 5th March with name and address to 

–> The event will take place at 10h and at 14h for 20min each time.

Léa Torche